Hantverkare Bromma

Fastighetsförvaltning Bromma – Bibehåll din fastighet i gott skick

Fastighetsförvaltning i Bromma med Händig, vi lägger stort fokus på långsiktigt värde samt hållbar utveckling.

Home » Fastighetsförvaltning Bromma

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i din fastighets framtid!

När du behöver professionell fastighetsförvaltning i Bromma

Att äga en fastighet kan vara både glädjande och utmanande. Däremot kan ansvaret och arbetet kännas överväldigande, speciellt om du saknar tid, ork eller expertis. Lösningen? Professionell fastighetsförvaltning!

Genom att överlåta ansvaret till experter får du tillbaka tid och energi för annat i livet. Du slipper bekymra dig för administrativa uppgifter, underhåll, reparationer och allt annat som hör till fastighetsskötsel.

För vem passar fastighetsförvaltning?

Det passar perfekt för:

  • Bostadsrättsföreningar: Få experthjälp med allt från administration och ekonomi till underhåll och reparationer.
  • Privata fastighetsägare: Slipp tidskrävande skötsel och få värdefulla råd om din fastighet.
  • Fastigheter med stora behov: Få professionell hantering av komplexa underhållsfrågor och renoveringsprojekt.

En erfaren fastighetsförvaltare i Bromma garanterar en välskött fastighet och en bekymmersfri vardag för dig. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att din fastighet är i goda händer.

Flexibla lösningar för dina behov

Enkla lösningar för fastighetsförvaltning i Bromma

Att äga en fastighet innebär ofta en hel del arbete och ansvar. Händig tar hand om allt det praktiska, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Vi skräddarsyr lösningar för både villor, hyresfastigheter och bostadsrättsföreningar i Bromma.

Oavsett om du behöver hjälp med det dagliga underhållet, stora renoveringsprojekt eller administration, har vi expertisen och resurserna att lösa det. Vi anpassar våra tjänster helt efter dina behov och din budget, och du betalar bara för de tjänster du behöver.

Händig har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Bromma och har gedigen lokalkännedom. Vi är väl insatta i de lokala reglerna och lagarna och har ett stort nätverk av pålitliga underleverantörer.

Nära dig

Händig erbjuder fastighetsförvaltning nära dig i Bromma

Händig är din trygga partner för fastighetsförvaltning i Bromma och dess omgivning. Vi finns nära dig och kan erbjuda snabb och effektiv service när du behöver det som mest.

Oavsett om du äger en villa, hyresfastighet eller bostadsrättsförening kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig. Vi tar hand om allt från löpande drift och underhåll till akuta reparationer och planerade renoveringar.

Våra tjänster:

  • Drift och underhåll: Vi ser till att din fastighet fungerar optimalt genom regelbunden service och tillsyn. Vi kan erbjuda tjänster som teknikservice, trädgårdsskötsel, snöskottning, städning och felanmälan.
  • Reparationer: Vi har dygnet runt-jour för akuta reparationer och kan även utföra planerade reparationer av alla typer.
  • Renoveringar: Vi kan leda och samordna renoveringsprojekt av alla storlekar, inklusive badrumsrenoveringar och stambyte.
  • Upphandlingar: Vi tar hand om hela upphandlingsprocessen och hittar rätt leverantörer till bästa pris.
  • Ekonomisk förvaltning: Vi kan sköta hyresadministration, fakturering och bokföring för din fastighet.

Kontakta oss idag för mer information!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och din fastighet med vår fastighetsförvaltning i Bromma.

Frågor och svar om fastighetsförvaltning i Bromma med Händig

Nöjda kunder är prio nummer 1

Händig – För skräddarsydda lösningar och enastående service

Händig är ett erfaret och pålitligt företag som sätter kundnöjdhet i fokus. Vi brinner för att leverera skräddarsydda lösningar och enastående service som överträffar dina förväntningar. Vårt team av experter har gedigen kompetens och bred erfarenhet inom en rad olika områden. Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål för att skapa en lösning som passar just dig.

För oss är kundnöjdhet prio nummer ett. Vi lägger stor vikt vid att ge dig en personlig och professionell service. Du kan alltid räkna med att vi är tillgängliga för att besvara frågor och ge dig den support du behöver.

Oavsett om du behöver hjälp med fastighetsförvaltning, renovering eller något annat projekt, är Händig den perfekta partnern för dig. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa en framgångsrik lösning.

Välkommen att kontakta oss när du behöver fastighetsförvaltning i Bromma!

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.