Fastighetsförvaltning Gustavsberg – Bibehåll din fastighet i gott skick

Fastighetsförvaltning i Gustavsberg med Händig, vi lägger fokus på långsiktigt värde.

Home » Fastighetsförvaltning Gustavsberg

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i din fastighets framtid!

När du behöver professionell fastighetsförvaltning i Gustavsberg

Oavsett om du driver en bostadsrättsförening, hyr ut privat eller har en fastighet med stora behov, kan vardagen som fastighetsägare kännas tung. Men det behöver det inte vara! Med professionell fastighetsförvaltning i Gustavsberg kan du frigöra tid och energi för det som är viktigast för dig.

Fördelar med fastighetsförvaltning:

 • Slipp krångel och bekymmer: En erfaren förvaltare tar hand om allt från administration och ekonomi till underhåll och renovering.
 • Trygghet och expertis: Du kan känna dig trygg med att din fastighet sköts av experter med goda branschkunskaper.
 • Fokus på det viktiga: Få mer tid för det du älskar att göra, oavsett om det är att umgås med familj och vänner, driva ditt företag eller engagera dig i föreningen.

Exempel på tjänster:

 • Bostadsrättsföreningar: Årsredovisningar, budgetar, renoveringar, fastighetsskötsel.
 • Privata fastighetsägare: Gräsklippning, snöskottning, underhåll.
 • Hyresvärdar: Hyresgästkontakter, underhållsfrågor, drift- och ekonomioptimering.

Genom att anlita en duktig förvaltare kan du vara säker på att din fastighet tas väl om hand och att du slipper onödig stress. Välj en fastighetsförvaltare i Gustavsberg som du kan lita på.

Flexibla lösningar för dina behov

Enkla lösningar för fastighetsförvaltning i Gustavsberg

Låt Händig ta hand om din fastighet i Gustavsberg. Vi erbjuder en komplett lösning för fastighetsförvaltning, där vi sköter allt från vardagliga bestyr till långsiktigt underhåll. Med vår expertis och engagemang kan du vara säker på att din fastighet tas väl om hand.

Vi utmärker oss genom:

 • Enkelhet och bekvämlighet: Vi sköter allt, så att du kan fokusera på annat.
 • Trygghet och garantier: Vi är fullt försäkrade och lämnar alltid garantier.
 • Personlig service: Vi lyssnar på dina behov och skräddarsyr en lösning för dig.
 • Modern teknik: Vi använder moderna verktyg för effektiv och transparent förvaltning.
 • Brett nätverk: Vi har goda samarbeten med experter inom fastighetsbranschen.

Vi ser oss som din partner i fastighetsägarskapet. Vi bryr oss om din fastighet och strävar alltid efter att skapa en långsiktig och trygg relation med dig som kund.

Nära dig

Händig erbjuder fastighetsförvaltning nära dig i Gustavsberg

Är du fastighetsägare i Gustavsberg och vill slippa krångel och bekymmer? Händig är en serviceinriktad och pålitlig fastighetsförvaltare med stark lokal förankring. Vi brinner för att förenkla och förbättra vardagen för fastighetsägare i ditt område.

Oavsett om du äger en villa, hyr ut lägenheter eller representerar en bostadsrättsförening har vi skräddarsydda lösningar som passar just dina behov. Vi erbjuder bland annat:

 • Fastighetsförvaltning: Vi tar hand om allt det praktiska med din fastighet, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig.
 • Underhåll och reparationer: Vi har ett brett nätverk av certifierade hantverkare och entreprenörer som kan utföra alla typer av underhålls- och reparationsarbeten på din fastighet.
 • Renovering och ombyggnad: Vi kan hjälpa dig med allt från planering och projektledning till utförande av renoveringar och ombyggnader av din fastighet.
 • Rådgivning: Vi har gedigen branschkännedom och kan ge dig rådgivning i alla frågor som rör fastighetsägarskap.

Kontakta Händig idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att få en enklare och mer bekymmersfri vardag som fastighetsägare!

Frågor och svar om fastighetsförvaltning i Gustavsberg med Händig

Nöjda kunder är prio nummer 1

Händig – Din partner för framgångsrika projekt

Händig är din personliga problemlösare som tar hand om allt från smått till stort. Vi ser till att din bostad får den omsorg den förtjänar, oavsett om det handlar om enklare fix, komplexa renoveringar eller löpande underhåll.

Vi lyssnar noga på dina behov och skräddarsyr lösningar som passar just dig och din bostad. Med passion och engagemang strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Oavsett om du behöver hjälp med måleri, möbelmontering, ombyggnad eller löpande underhåll är Händig din perfekta partner. Vi sätter din bostad i centrum och garanterar en trygg och smidig process.

Händig är din perfekta partner för alla hantverksprojekt. Kontakta Händig idag när du behöver hjälp med fastighetsförvaltning i Gustavsberg!

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.