Trädfällning

Trädfällning som sker säkert

Trädfällning kan vara farligt, så anlita en professionell som Händig.

Home » Trädfällning

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi gör det svåra möjligt

Vi på Händig kan det här med trädfällning

Det är en konst i sig att beskära ett träd och att fälla ett träd på ett säkert sätt kräver erfarenhet, utbilng och expertisråd. Vi på Händig har tänkt på allt det här och kan hjälpa dig få bort trädet som inte mår bra, skymmer sikten eller inte längre passar i trädgården för att du ska bli nöjd trivas och känna dig säker i ditt egna uteställe. Vi har gedigna specialister som är kunniga och duktiga, effektiva och snabba som gillar att ta sig an de flesta utmaningar från stubbfräsning till att få ner träd som räcker långt över hustaken. Vi erbjuder även att forsla bort allt avfall som blir över från utförandet.

Vi har expertkompetensen du söker

Hjälp med trädfällning

Har du ett stort träd på tomten som ska bort eller behöver få bort en stubbe, eller att vi beskär trädet? Då ska du anlit Händig för det uppdraget. Hos oss har vi specialiseter inom trädfällning som är gedigna och utbildade arborsiter som tar sig an de flesta utmaningar. Vi är noga med att alla uppdrag utförs på ett säkert och tryggt sätt så att alla parter förblir trygga under processen. Vi är noga med att planera så att varje moment blir snabbt, efffektivt och välutfört. Vi har anlitat våra arborsiter som har utbildat sig på XXXX skolan. Vi är noga med att göra en genomförlig konsultation innan vi tar på oss uppdraget för att se till att trädet inte riskar att skada fastigheten, byggnader runtom, elledningar eller växtliv runtom. Vi väljer oftast sektionsfällning som tillvägagångsätt, där trädet fälls gradvis. Det är det typiska tillvägagångssättet i bebyggelse, men vi har även metoder för sektionsfällning på svåråtkomliga platser där skylifts och kranar normalt inte når.

Att arbeta med trädfällning i Stockholms området innebär stränga säkerhetskrav för både oss och omgivningen. Våra arborister genomgår kontinuerlig utbildning inom säkerhet, inklusive maskinkunskap och effektiva metoder för omgivningssäkring så att alla parter kan vara trygga igenom hela processen.

 

Vi finner lösningen i dina problem

Trädfällning och allt som kommer med det

Vi vill vara tydliga med att vi tar fällning av träd på stort alvar och har därför en nogrann process som vi genomgår med alla våra kunder innan vi tar oss an ett uppdrag. Det är för att vi vill garantera att alla parter förblir säkra under processens gång:

  1. När vi tar oss an ett uppdrag på Händig så vill vi göra en konsultation först med er så att vi kan planera på ett ingånde och utförligt vad som behöver göras så att det sker på ett säkert sätt. Vi gör en grundlig kontroll innan trädfällningen sker för att undvika både person- och egendomsskador. 
  2. När vi gjort den grundliga kontrollen avstämmer vi med dig om när det passar att utföra uppdraget och vilka önskemål utöver du har med trädfällningen. 
  3. Vi kommer överens om ett pris som passar båda parterna för uppdraget och sen bokar vi in er och gör uppdraget.
  4. Sen erbjuder vi bortforsling av trädavfallet, om det är mindre trädgårdavfall för vi det till återvinningscentralen, annars med större mänger trädavfall för vi det vidare till miljöklassade bilar med väl tilltagna kranar och stort lastutrymme. Avfallet flisas och återvinns som bränsle i lokala värmeverk.
  5. Trädfällningen är klar och uppdraget har genomförts på ett tryggt och säkert sätt!

Frågor och svar om trädfällning

Trädfällning

Du kan luta dig tillbaka och låta oss ta ansvar

Händig har proffs arboristerna du söker

När du behöver fälla ett träd är det viktigt att inse sina begränsingar och inte gå loss på egen hand och börja fälla ett träd själv. Det kan gå illa fort på flera olika sätt och det är alltid värt att investera i en kunning arborist i sådanna lägen. Därför har Händig tagit fram ett paket som passar dig när du behöver ta ner ett träd.

Varmt välkommen att kontakta oss på Händig när du behöver hjälp med trädfällning.

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.