Hantverkare Hägersten

Fastighetsförvaltning Hägersten – Bibehåll din fastighet i gott skick

Fastighetsförvaltning i Hägersten med Händig, vi lägger fokus på långsiktigt värde.

Home » Fastighetsförvaltning Hägersten

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i din fastighets framtid!

När du behöver professionell fastighetsförvaltning i Hägersten

Att äga en fastighet i Hägersten kan ge stor glädje och ekonomisk trygghet, men det kräver också tid och engagemang. Varför lägga tid på administrativa sysslor och underhåll när du kan njuta av din fritid och fokusera på det du älskar?

Låt en erfaren fastighetsförvaltare ta hand om allt från gräsklippning till årsredovisning! Med expertis och branschkännedom kan du vara säker på att din fastighet sköts på bästa sätt, både praktiskt och juridiskt.

Frigör tid för det som är viktigt:

 • Koppla av och umgås med familj och vänner.
 • Förverkliga dina drömmar och mål.
 • Njut av din fritid utan stress och bekymmer.

Fördelar för alla:

 • Bostadsrättsföreningar: Få experthjälp med administration, ekonomi, juridik och underhåll.
 • Privata fastighetsägare: Slipp vardagssysslor och fokusera på det du vill göra.
 • Fastigheter med stora behov: Få professionell hantering av renoveringar och komplexa underhållsfrågor.

Genom att anlita en professionell fastighetsförvaltare kan du känna dig trygg med att din fastighet är i goda händer. De tar hand om allt det praktiska och administrativa, så att du kan njuta av din fastighet fullt ut!

Flexibla lösningar för dina behov

Enkla lösningar för fastighetsförvaltning i Hägersten

Säg adjö till stress och krångel! Med Händig vid din sida blir fastighetsägarskap en positiv upplevelse. Vi tar hand om allt det tidskrävande och praktiska, så att du kan fokusera på det som ger dig glädje i livet.

Din trygga partner i Hägersten:

 • Skräddarsydda lösningar: Vi skapar en helhetslösning som passar din fastighet och dina behov, oavsett om du äger en villa, driver en bostadsrättsförening eller har en fastighet med stora underhållsbehov.
 • Mer tid för dig: Släpp ansvaret och bekymren. Vi tar hand om allt från gräsklippning och snöskottning till administration, juridik och underhåll.
 • Enkelhet och flexibilitet: Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov. Du bestämmer hur mycket du vill att vi ska göra.
 • Trygghet och expertis: Våra certifierade och försäkrade medarbetare har gedigen branscherfarenhet och lokalkännedom i Hägersten.

Vi gör fastighetsägarskap enkelt och bekymmersfritt!

Nära dig

Händig erbjuder fastighetsförvaltning nära dig i Hägersten

Förvandla din fastighet till en glädje! Händig tar fram det bästa av ditt fastighetsägarskap i Hägersten genom skräddarsydda lösningar som underlättar din vardag. Oavsett om du äger en villa, hyr ut din fastighet eller sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening, har vi tjänster som passar just dig.

Din hjälpande hand:

 • Villaägare: Släpp gräsklippning, snöskottning och underhåll. Njut av mer fritid och avkoppling!
 • Hyresvärd: Få experthjälp med administration, bokföring och juridik. Hyr ut din fastighet enkelt och effektivt.
 • Bostadsrättsförening: Vi kan vara din partner för fastighetsskötsel, renoveringar och underhållsfrågor. Garantera en välmående och attraktiv fastighet för alla boende.

Mer än bara fastighetsförvaltning! Kontakta Händig idag för att boka en konsultation och ta steget mot en smidigare vardag.

Frågor och svar om fastighetsförvaltning i Hägersten med Händig

Nöjda kunder är prio nummer 1

Händig – vi tar hand om allt!

Har du en dröm som bara väntar på att bli verklighet? Oavsett om det handlar om att renovera ditt kök, bygga en altan eller förvandla din trädgård till en oas, kan Händig hjälpa dig att förverkliga din vision.

Händig är mer än bara en hantverksfirma. Vi är en partner som lyssnar aktivt på dina önskemål, skräddarsyr lösningar och tar hand om allt från planering till genomförande. Med Händig vid din sida kan du känna dig trygg med att ditt projekt blir precis som du har drömt om.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och bekväm under hela processen. Vi tar hand om allt från planering och projektering till utförande och slutbesiktning. Vi samarbetar endast med certifierade hantverkare och partners och lämnar alltid garanti på vårt arbete.

Händig är din perfekta partner för alla hantverksprojekt. Kontakta Händig idag när du behöver hjälp med fastighetsförvaltning i Hägersten!

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.