Hantverkare Nacka

Fastighetsförvaltning Nacka – Bibehåll din fastighet i gott skick

Fastighetsförvaltning i Nacka med Händig, vi lägger fokus på långsiktigt värde.

Home » Fastighetsförvaltning Nacka

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i din fastighets framtid!

När du behöver professionell fastighetsförvaltning i Nacka

Att äga en fastighet i Nacka ger glädje och stolthet, men det kan också vara krävande. Slipp tidskrävande administration och underhåll  – låt en expert ta hand om allt!

En erfaren fastighetsförvaltare sköter din fastighet på bästa sätt, både praktiskt och juridiskt. Du kan vara säker på att allt sköts professionellt och effektivt.

Fördelar för alla:

 • Bostadsrättsföreningar: Få experthjälp med allt från ekonomi och juridik till skötsel och underhåll.
 • Privata fastighetsägare: Slipp vardagssysslor och fokusera på det du älskar.
 • Fastigheter med stora behov: Få professionell hantering av renoveringar och komplexa underhållsfrågor.

Genom att anlita en fastighetsförvaltare frigör du tid och energi för det som är viktigast för dig. Slipp stress och bekymmer – din fastighet är i trygga händer!

Flexibla lösningar för dina behov

Enkla lösningar för fastighetsförvaltning i Nacka

Händig är din partner för smidig och effektiv fastighetsförvaltning i Nacka. Vi tar hand om allt det praktiska och tidskrävande, så att du kan fokusera på annat.

Vi erbjuder:

 • Skräddarsydda lösningar: Oavsett om du äger en villa, en bostadsrättsförening eller en fastighet med stora underhållsbehov, skapar vi en helhetslösning som passar just dina behov.
 • Mer tid för dig: Vi sköter allt från gräsklippning och snöskottning till administration, juridik och underhåll. Du får mer tid för det du älskar att göra.
 • Enkelhet och flexibilitet: Du bestämmer hur mycket du vill att vi ska göra. Vi är lyhörda och anpassar oss efter dina önskemål.
 • Trygghet och expertis: Våra certifierade och försäkrade medarbetare har gedigen branscherfarenhet och lokalkännedom i Nacka. Din fastighet är i trygga händer!

Händig gör fastighetsägarskap enkelt och bekymmersfritt!

Nära dig

Händig erbjuder fastighetsförvaltning nära dig i Nacka

Händig är din lokala partner i Nacka som hjälper dig att ta hand om allt från gräsklippning och snöskottning till administration och juridik. Med Händig vid din sida kan du luta dig tillbaka och njuta av din fastighet utan stress och bekymmer.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för:

 • Villaägare: Vi tar hand om allt från gräsklippning och snöskottning till underhåll, reparationer och administration. Du får mer tid för att njuta av ditt hem och din fritid.
 • Hyresvärdar: Vi sköter administrationen, bokföringen, juridiken och kontakten med hyresgästerna. Vi ser till att din fastighet är väl underhållen och att du får en god avkastning på din investering.
 • Bostadsrättsföreningar: Vi tar hand om fastighetsskötsel, underhåll, renoveringsprojekt, ekonomisk förvaltning och administration. Vi hjälper er att skapa en trivsam och välmående boendemiljö för alla medlemmar.

Kontakta Händig idag för att boka en konsultation och ta steget mot en smidigare vardag.

Frågor och svar om fastighetsförvaltning i Nacka med Händig

Nöjda kunder är prio nummer 1

Händig – Personlig service och skräddarsydda lösningar

Händig är mer än bara en hantverksfirma. Vi är din trygga partner genom hela ditt projekt, från idé till färdigställande. Med gedigen branscherfarenhet och ett stort engagemang för våra kunder levererar vi alltid högkvalitativa resultat som du kan vara stolt över.

Vi erbjuder:

 • Ett brett spektrum av tjänster: Oavsett om du behöver hjälp med renovering, nybyggnation, badrumsrenovering, måleri eller elinstallationer har vi expertisen och resurserna för att lösa ditt projekt på bästa sätt.
 • Personlig service: Vi lyssnar noga på dina behov och önskemål och skräddarsyr en lösning som passar just dig. Vi ser till att du alltid är informerad och delaktig under hela processen.
 • Trygga garantier: Vi är certifierade och försäkrade och lämnar alltid garanti på våra arbeten. Du kan känna dig trygg med att ditt projekt är i goda händer hos oss.
 • Ett gott samarbete: Vi värdesätter en god kommunikation och ett nära samarbete med våra kunder. Vi tror att det är nyckeln till ett lyckat projekt.

Händig är din perfekta partner för alla hantverksprojekt. Kontakta Händig idag när du behöver hjälp med fastighetsförvaltning i Nacka!

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.