Hantverkare Södermalm,Hantverkare Stockholm

Fastighetsförvaltning Södermalm – Bibehåll din fastighet i gott skick

Fastighetsförvaltning på Södermalm med Händig, vi lägger stort fokus på långsiktigt värde samt hållbar utveckling.

Home » Fastighetsförvaltning Södermalm

Välkommen att kontakta oss på

eller mejla till

Kontakta oss för hantverkarhjälp

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Investera i din fastighets framtid!

När du behöver professionell fastighetsförvaltning på Södermalm

Att äga en fastighet kan vara både glädjande och utmanande. För många blir det en tung börda med allt ansvar och arbete som det innebär. Har du inte tid, ork eller kunskap att sköta din fastighet optimalt? Då kan professionell fastighetsförvaltning vara din räddning!

Genom att anlita en erfaren förvaltare på Södermalm frigör du tid för det som är viktigare i livet. Du slipper bekymra dig för administration, underhåll, reparationer och allt annat som hör till fastighetsskötsel. Oavsett om du driver en bostadsrättsförening, är privat fastighetsägare eller har en fastighet med stora behov, kan en expert ge dig ovärderlig hjälp.

För vem passar det?

  • Bostadsrättsföreningar: Få experthjälp med allt från administration och ekonomi till underhåll och reparationer.
  • Privata fastighetsägare: Slipp tidskrävande skötsel och få värdefulla råd om din fastighet.
  • Fastigheter med stora behov: Få professionell hantering av komplexa underhållsfrågor och renoveringsprojekt.

Investera i din fastighet och din egen tid – anlita en erfaren fastighetsförvaltare på Södermalm!

Flexibla lösningar för dina behov

Enkla lösningar för fastighetsförvaltning på Södermalm

Äger du en villa, hyresfastighet eller bostadsrättsförening på Södermalm? Då vet du att fastighetsskötsel kan vara både tidskrävande och utmanande. Låt Händig ta hand om allt det praktiska och frigör tid för det som är viktigare i livet!

Vi skräddarsyr en lösning för fastighetsförvaltning som passar just dina behov och din budget. Du betalar bara för de tjänster du behöver, oavsett om det handlar om löpande underhåll, akuta reparationer eller större renoveringsprojekt.

Med Händig får du en trygg och pålitlig partner med lång erfarenhet av fastighetsförvaltning på Södermalm. Vi har gedigen lokalkännedom och är väl insatta i de lokala reglerna och lagarna. Vi samarbetar med ett stort nätverk av pålitliga underleverantörer för att säkerställa att din fastighet alltid sköts på bästa sätt.

Nära dig

Händig erbjuder fastighetsförvaltning nära dig på Södermalm

Letar du efter en pålitlig och flexibel partner för din fastighet på Södermalm? Händig finns nära dig och erbjuder skräddarsydd fastighetsförvaltning med fokus på effektivitet och personlig service.

Vi tar hand om allt från A till Ö:

  • Drift och underhåll: Vi ser till att din fastighet mår bra genom regelbunden tillsyn, service och underhåll. Vi kan sköta allt från trädgårdsskötsel och snöskottning till teknikservice och städning.
  • Reparationer: Akuta problem? Inget problem! Vi har dygnet runt-jour och åtgärdar akuta reparationer. Vi utför även planerade reparationer av alla typer, stort som smått.
  • Renoveringsprojekt: Drömmer du om att renovera badrummet eller om stambyte? Händig kan leda och samordna hela renoveringsprojektet, från idé till färdigställande.
  • Upphandlingar: Vi tar hand om hela upphandlingsprocessen och hittar rätt leverantörer till bästa pris, så att du slipper krångla.
  • Ekonomisk förvaltning: Vi kan sköta hyresadministration, fakturering och bokföring för din fastighet, så att du kan fokusera på annat.

Vi berättar gärna mer om hur vi bäst kan sköta din fastighet på Södermalm. Låt Händig ta hand om det praktiska, så att du får mer tid och energi till annat!

Kontakta oss idag för mer information!

Frågor och svar om fastighetsförvaltning på Södermalm med Händig

Nöjda kunder är prio nummer 1

Händig – Din trygga partner med fokus på kvalitet och kundnöjdhet

Händig är ett etablerat och kompetent företag som sätter kundnöjdhet och kvalitet i fokus. Vi brinner för att leverera skräddarsydda lösningar som överträffar dina förväntningar och hjälper dig att nå dina mål.

Vårt team har en djupgående förståelse för branschen och besitter den expertis som krävs för att lösa dina utmaningar. Med vår breda erfarenhet kan vi erbjuda innovativa och effektiva lösningar som är anpassade till dina specifika behov. Vi tror på starka och långsiktiga samarbeten. Därför involverar vi dig aktivt i hela processen och ser till att du är delaktig i alla beslut. Vi är din lyhörda partner som alltid sätter dina behov i första hand.

Välkommen att kontakta oss när du behöver fastighetsförvaltning på Södermalm!

Läs vad våra nöjda kunder säger

Har du ett problem!
Vi löser det..

Tack för att du hör av dig!
Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.